Design contest

. marți, 19 august 2008
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

In acest articol puteti gasi toate machetele facute de voi. Vreau sa ne dam si sugestii si note de la 1 la 10 ca reply la acest articol.

Notele o sa le dam pentru creativitate si aspect. Cand dam note motivam nota pe care am dat-o. Fiecare da nota la toti, chiar si lui insusi.

Exemplu: La gigel ii dau nota 3 pentru creativitate si 7 pentru aspect.

Premiile pentru cel mai creativ tricou si cel mai aspectuos tricou vor fi 2 stickere de la SprinCO Baile Felix.

Adelina
Adi
Cipri
Durne
Radu

3 comentarii:

AMI spunea...

E greu cu notele astea. Sincer, consider ca toti ati facut niste machete faine. Sunt sigura ca v-a luat ceva timp si energie. Vreau sa stiti ca va apreciez efortul si ca ceea ce e scris mai jos e parerea mea si nu adevarul absolut.
Dar daca e musai sa dam note, propun ca sa le dam pe o scara de la 1 la 4, respectiv 1 insuficient, 4 foarte bine. Asa se dau notele mai nou pe la scoala :)
Si in viziunea mea, sunt:
Adelina - creativitate 3, aspect 1
Adi - c 3, a 2
Cipri - c 2, a 1
Durne - c 3, a 3/4
Radu - c 3, a 4

De ce am dat notele astea:
Adelina - mi se pare ca imaginea de pe partea frontala, corelata cu ce e scris pe spate, este una prea dura. Si inca ceva, nu imi place ideea cu logo-ul verde.

Adi - ideea e faina si funny, dar nu cred ca Radu se va imbraca vreodata ca VP-ul din poza :). Mi se pare putin copilareasca.

Cipri - macheta e prea simplista.

Durne - imi place faza cu respect the brand

Radu - la tine ce sa mai zic. Imi place ideea cu semicercul, insa as pune mai mult accentul pe AIESEC, iar pe spate, as micsora putin partea de Alumni ca parca e tricou de Alumni si nu de departament.

Unknown spunea...

Astea sunt de la adi:

nota pt ADELINA :
7 pt creativitate, 5 pt aspect
nota pt CIPRI :
5 pt creativitate, 5 pt aspect
nota pt CATA D :
7 pt creativitate, 7 pt aspect
nota pt RADU :
10 pt aspect, 8 pt creativitate
nota pt mine :
3 pt aspect , 7 pt creativitate

Unknown spunea...

Noah bun acuma vine comentariul meu. Nu am reusit sa il postez mai repede din cauza lipsei timpului, saptamana asta a fost o saptamana bizi.

Eu o sa dau notele de la 1 la 10, asa am stabilit la inceput, Ami vrei sa imi pui neuronul sa faca regula de 3 simpla? da de ce... de ce

Adi
Creativitate 7
Design 3
Mi-a placut ca ai incercat sa transmiti communication prin subarii. Ideea este buna numai ca trebuie sa arate mai sexi, mai finisat. Nu uita ca vrem sa fim profi.

Adelina
Creativitate 7.5
Design 2
Imi place citatul de pe spate. Nu imi place logoul verde care nu contrasteaza destul cu negrul. De asemenea logoul e pixelat si deformat. Imaginea de pe fata cu mainile e faina insa nu ar arata bine pe un tricou negru pentru ca ar parea ca a fost lipita acolo cu super glue.

Cipri
Creativitate 4
Design 5
Design simplu si care ar arata destul de bine. Totusi care e lagatura dintre communication si poza lunii. Rolul imaginii e sa intareasca mesajul care vrei sa il transmiti. Daca imaginea nu e in concordanta cu mesajul e mai bine sa nu o pui.

Durne
Creativitate 3.5
Design 4
Pe pata mi se pare cam prea simpul si destul de mic si logo-ul AIESEC si textul. Contrastul e bun.
Pe spate nu vad legatura intre omuletul ala si brand align. Imi place cum arata brand incadrat. Nu imi place culoarea de albastru.

Radu
Creativitate 6
Design 8
Nu imi dau si feedback, asta e treaba voastra.

Astea sunt sugestiile mele, sper sa nu nasca suparari si frustrari ci sa va ajute sa va perfectionati 'the art of design'. Cand da si Cipri si Adelina nota atunci facem o medie de note sa vedem cine ia stickerele de la functionala si SprinCO. Noroc