De ce mai sunt in AIESEC

. luni, 18 august 2008
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

Am intrat in AIESEC din curiozitate, de la unii am auzit ca e super tare, de la altii ca e pierdere de timp, pentru ca eu oricum imi pierdeam timpul in camin, am zis ca ma duc la prezentare, sa vad si eu despre ce e vorba. M-am dus cu colegul meu de facultate Calin, care acuma este VP ER, mi-o placut prezentarea, era o atmosfera placuta, dar nu m-am inscris! Dupa un timp parca-parca mi-o parut rau ca nu am facut-o, pentru ca Calin sa inscris atunci, il tot intrebam, ce se intampla in AIESEC, imi povestea el ca e multa distractie, si ca a invatat foarte multe lucruri, despre care eu nu o sa aud niciodata la facultate. A venit recrutarea din primavara, eu foarte hotarat, m-am dus si m-am inscris!

Am fost la interviu, totul a fost ok, am fost acceptat. A urmat perioada de proba, care a fost foarte dragut, am fost intr-o echipa super tare, pot sa zic ca a fost o echipa internationala pentru ca am avut doi colegi nigerieni, si trebuia sa organizam un Team Building Day. A fost o experiente foarte faina, sa lucrezi cu doi nigerieni, sa vorbesti ore intregi doar in engleza, sa aflii cat mai multe despre cultura lor!

Au urmat conferintele, RTS prima mea conferinta unde am cunoscut o gramada de oameni, care au accesi pasiune cu a mea, au fost foarte multe team buildinguri, activitati, una dintre activitati care mi-o placut foarte mult, era la o sesiune, a fost un joculet foarte interesant in care trebuia sa conduc o echipa de 7 persoane, ICPS o conferinta la Mare, unde au fost peste 200 de persoane, dintre care a fost si un chinez, unu din India. o rusoaica, una din Cehia etc.

De ce mai sunt eu in AIESEC? Nu vi se par toate astea interesante? Pentru mine a fost o experienta de ne uitat, si asta e doar inceputul! Dar totusi foarte multi au renuntat.

Eu nu am renuntat, nu am plecat din AIESEC, de ce? De ce sa renunt la ceva ce imi place? Am inceput sa traiesc experienta AIESEC, am intrat pe departamentul de Communication, am fost buddy la 2 TN, am fost OC la LPM , am contribuit la planificarea proiectelor, am invatat atat de multe. Vreu sa trec prin toate etapele de AIESEC Experience,Issue Based Experience , sa fiu cel mai bun in ceea ce stau cel mai prost acuma, sa aduc rezultate in AIESEC Oradea, sa ma implic in toate proiectele, ca OC , ca OCP, o sa lucrez din greu ca proiectele sa aiba succes, o sa profit de toate oportunitatile ce AIESEC imi ofera , o sa muncesc din greu pentru ca vreu sa fiu VP pe un departament, sa conduc o echipa, sa facilitez, sa tin traininguri, sa fiu coach, sa ma duc in exchange, vreu sa ma simt implinit, nu vreu fiu si nu o sa fiu persoana aceea care vrea multe, si promite multe dar nu face nimic si nu are rezultate . Daca crezi si vrei cu adevarat ceva in viata, o sa le obtii !

Vreu sa impartasesc un filmulet cu voi, este vorba de Darren La Croix cel mai bun public speaker din 2001, care a ajuns de la ,,Chump to Champ’’.


myspace layouts

1 comentarii:

Unknown spunea...

Ma bucur ca iti place in AIESEC, asta e atitudinea de care avem nevoie.